Vällingby AIK

Om Vällingby AIK

Vällingby AIK bildades den 14 oktober 1954.

Under det glada 50-talet hade föreningen en stor verksamhet med ett flertal olika sektioner. Fotboll, Ishockey, Bandy, Skidåkning, Slalom, Orientering, Terränglöpning, Gymnastik, Bordtennis, Tennis och Simning är exempel på sektioner som har passerat under Vaikens levnadstid.

Som ni märker har föreningen varit mycket stor och aktiverat många människor, gamla som unga genom åren.

Tyvärr har det blivit sämre och sämre med aktiva föreningsmänniskor de senaste 20 åren vilket har lett till att föreningen i princip har dött ut.

Under 2000-talet har föreningen endast haft seniorverksamhet i fotboll och ishockey. Ungdomslagen har tyvärr lyst med sin frånvaro samtidigt som föreningen har brottats med lite ekonomiskabekymmer.

Nu blåser det dock nya, härliga vindar och förhoppningsvis kommer Vällingby AIK att blomstra igen.

Vi vill nu tillsammans skapa en familjär förening genom hela ledet med vårt klubbhus som den stora knytpunkten. Ekonomin ska bli stabil och vi ska åter se till att Vällingby AIK blir en levande förening igen.

Köp supporterskalet!

Vi har valt att börja sälja mobilskal genom supporterskalet.se då vi vill sprida vårt varumärke, samt tjäna lite extra pengar till klubben.
För varje order som görs genom vår sida här, så kommer klubben få 25% i provision.

De flesta medlemmar har en mobiltelefon så är ni en stolt medlem, så bör ni pryda er telefon med något av dessa skal/ fodral! :)

Sprid vidare!

Ju fler som väljer att köpa från oss, ju mer medel får vi in i klubbkassan. Pengar som vi kan göra mycket nytta av framöver.
Så om ni väljer att köpa produkter härifrån, sprid det gärna i sociala medier, och till andra medlemmar och vänner och bekanta.
Tillsammans kan vi göra en insats!