Stångebro United

Om Stångebro United

Hösten 2012 bildades Team MB United. Verksamheten har efterhand utvecklats och vi kallar idag vår utbildning för MB akademin. Men när vi spelar match är det under klubbnamnet Stångebro United.

Tillsammans är vi en fotbollsklubb för ungdomar som älskar fotboll och vill lägga stora delar av sin fritid på fotboll.

MB akademin är en fotbollsutbildning där träning och tävling alltid skall utgå från att individen sätts i centrum. Alla medverkande fotbollsspelare skall få möjlighet att uppleva sin dröm, nämligen att ges möjlighet till fotbollsträning i obegränsad form om de så själva önskar.

Vår förhoppning är att våra spelare vid (ca) 18 års ålder skall vara attraktiva för klubbar så högt upp i seriesystemet som möjligt. Föreningen kommer inte att bedriva någon seniorverksamhet. Dessutom har vi idag ett samarbetsavtal med IFK Norrköping, vilket innebär ett otroligt lyft för vår förening och våra spelare.

Köp supporterskalet!

Vi har valt att börja sälja mobilskal genom supporterskalet.se då vi vill sprida vårt varumärke, samt tjäna lite extra pengar till klubben.
För varje order som görs genom vår sida här, så kommer klubben få 25% i provision.

De flesta medlemmar har en mobiltelefon så är ni en stolt medlem, så bör ni pryda er telefon med något av dessa skal/ fodral! :)

Sprid vidare!

Ju fler som väljer att köpa från oss, ju mer medel får vi in i klubbkassan. Pengar som vi kan göra mycket nytta av framöver.
Så om ni väljer att köpa produkter härifrån, sprid det gärna i sociala medier, och till andra medlemmar och vänner och bekanta.
Tillsammans kan vi göra en insats!