Sportlife Kungälv IBK

Om Sportlife Kungälv IBK

Vi ”knatar” vidare, vill du vara med? In i ny säsong, tillsammans med alla 550 medlemmarna i vår förening. Vi är numera en stor förening i en fortfarande liten stad, med ambition att inte bara ha en god klubbkänsla, utan vi ska rentav ha en familjekänsla tillsammans.
Stora, små, kvinnor, män, gamla, unga, flickor och pojkar ska alla ha de bästa förutsättningar för att kunna spela innebandy. Detta är vi redan duktiga på i vår förening bland annat genom att ständigt erbjuda våra ledare utbildningar, vi har fadderverksamhet, aktiviteter för hela föreningen.
Men vi nöjer oss inte med att skapa goda innebandyspelare, vi vill även skapa goda människor av våra medlemmar. En go människa och en god förebild blir man om man känner trygghet, gemenskap och att få vara delaktig i ett sammanhang där man är välkommen. Vårt gemensamma sammanhang är innebandyn. Kring vårt stora intresse för den lilla plastbollen skapar vi gemenskap där du som spelare, förälder, åskådare alltid ska känna dig välkommen.

Köp supporterskalet!

Vi har valt att börja sälja mobilskal genom supporterskalet.se då vi vill sprida vårt varumärke, samt tjäna lite extra pengar till klubben.
För varje order som görs genom vår sida här, så kommer klubben få 25% i provision.

De flesta medlemmar har en mobiltelefon så är ni en stolt medlem, så bör ni pryda er telefon med något av dessa skal/ fodral! :)

Sprid vidare!

Ju fler som väljer att köpa från oss, ju mer medel får vi in i klubbkassan. Pengar som vi kan göra mycket nytta av framöver.
Så om ni väljer att köpa produkter härifrån, sprid det gärna i sociala medier, och till andra medlemmar och vänner och bekanta.
Tillsammans kan vi göra en insats!