Söderåsens GK

Om Söderåsens GK

1966 var det några golfintresserade som samlades till ett sammanträde i syfte att starta en golfklubb i nordvästra Skåne. Den 23 maj 1966 fattades beslutet om att en golfklubb skulle bildas. Namnet Söderåsens Golfklubb kommer från att det var planerat att banan skulle ligga vid Åstorp intill Söderåsen men ägarna hade andra planer för marken. 1968 presenterades förslaget på det nuvarande området Risekatslösa, området arrenderas av Boserup. Under 1969 kunde man på börja arbetet med att anlägga banan. Först färdigställdes drivingrangen och man gjorde en provisorisk parkbana. Banan öppna i sin helhet den 1 augusti 1970 och 1971 stod klubbhuset klart.

Köp supporterskalet!

Vi har valt att börja sälja mobilskal genom supporterskalet.se då vi vill sprida vårt varumärke, samt tjäna lite extra pengar till klubben.
För varje order som görs genom vår sida här, så kommer klubben få 25% i provision.

De flesta medlemmar har en mobiltelefon så är ni en stolt medlem, så bör ni pryda er telefon med något av dessa skal/ fodral! :)

Sprid vidare!

Ju fler som väljer att köpa från oss, ju mer medel får vi in i klubbkassan. Pengar som vi kan göra mycket nytta av framöver.
Så om ni väljer att köpa produkter härifrån, sprid det gärna i sociala medier, och till andra medlemmar och vänner och bekanta.
Tillsammans kan vi göra en insats!