Sockertoppen IF

Om Sockertoppen IF

Robin Bryntesson är en av landets absolut bästa skidåkare. Med seger i JVM, U23VM, SM och världscupen tävlar han mot de främsta i världen och har, genom sin positiva energi och kreativitet, skapat sig ett stort utrymme både som skidåkare och person. Robin har diabetes och är nästan ensam elitåkare med sjukdomen. Hans mål är att bli världens bästa skidåkare och kommer varken låta diabetes eller något annat hindra hans framfart.
Robin brinner för många saker. Utöver skidåkningen, där huvudfokus ligger, så finns jakt, naturen, familjen och hemorten Rossön närmast hjärtat. Han arbetar aktivt för att stötta diabetesforskningen genom sin rosa kollektion, där en del av intäkterna går direkt till välgörande ändamål. Detta har också mynnat ut i ett aktivitetsläger för barn och ungdomar med diabetes.
Framgångssagan har sin grund i en järnvilja, envishet och förmågan att lyfta ögonen från hindren för att se målen. Med sitt öppna sinne och sin humor har Robin blivit omtalad som Sveriges trevligaste och roligaste elitidrottsman.

Köp supporterskalet!

Vi har valt att börja sälja mobilskal genom supporterskalet.se då vi vill sprida vårt varumärke, samt tjäna lite extra pengar till klubben.
För varje order som görs genom vår sida här, så kommer klubben få 25% i provision.

De flesta medlemmar har en mobiltelefon så är ni en stolt medlem, så bör ni pryda er telefon med något av dessa skal/ fodral! :)

Sprid vidare!

Ju fler som väljer att köpa från oss, ju mer medel får vi in i klubbkassan. Pengar som vi kan göra mycket nytta av framöver.
Så om ni väljer att köpa produkter härifrån, sprid det gärna i sociala medier, och till andra medlemmar och vänner och bekanta.
Tillsammans kan vi göra en insats!