Malmbäcks IF

Om Malmbäcks IF

På Höglandets sluttning nedanför Tomtabacken, i Malmbäck, ligger vår fotbollsplan Önnemo. Det är här vi under våren, sommaren och hösten tillbringar vår fritid med att spela fotboll. Spelare från sex år, flickor och pojkar, upp till herrlag är då i full gång med träningar och matcher.

Vi är en förening i Nässjös kommun som kan erbjuda mycket mer än fotboll. Vi driver även verksamheter som gymnastik, innebandy, cykling, bandy mm. Men för att få vara aktiv medlem i Malmbäcks IF så behövs engagemang från föräldrar. Vi tar ut en mycket billig medlemsavgift jämfört med många andra föreningar. Därför är det oehört viktigt med föräldrar som deltar aktivt på många sätt genom att följa träningar och matcher samt att ställa upp för föreningen när så behövs.

Köp supporterskalet!

Vi har valt att börja sälja mobilskal genom supporterskalet.se då vi vill sprida vårt varumärke, samt tjäna lite extra pengar till klubben.
För varje order som görs genom vår sida här, så kommer klubben få 25% i provision.

De flesta medlemmar har en mobiltelefon så är ni en stolt medlem, så bör ni pryda er telefon med något av dessa skal/ fodral! :)

Sprid vidare!

Ju fler som väljer att köpa från oss, ju mer medel får vi in i klubbkassan. Pengar som vi kan göra mycket nytta av framöver.
Så om ni väljer att köpa produkter härifrån, sprid det gärna i sociala medier, och till andra medlemmar och vänner och bekanta.
Tillsammans kan vi göra en insats!