Kisa BK Herr

Om Kisa BK Herr

Kisa Bollklubb är enligt Östergötlands Fotbollsförbunds kalender bildad den 15 april 1925. Föreningen sägs ha kommit till i kontorsrummet innanför den skoaffär, som vid denna tidpunkt fanns i Garverihuset i Kisa. Från det första verksamhetsåret finns inga uppgifter bevarade, utan den första inblicken i klubbens fås först det kommande året. Enligt protokollsboken bestod styrelsen då av Erik Lamberth som ordförande, Olle Andersson som sekreterare och Pelle Andersson som kassör. Som vice sekreterare var Eskil Lundahl utsedd att ha även hand om materialen och övriga styrelsemedlemmar var Henrik Jarl och Hjalmar Liljedal.

1926 kännetecknas enligt årsberättelsen av en stegrad livaktighet inom den idrottsliga verksamheten och bland annat börjar Kisa Pokalen detta år sin vandring. Ett juniorlag och även ett damlag i fotboll bildas.

Köp supporterskalet!

Kisa BK Herr har valt att börja sälja mobilskal genom supporterskalet.se då vi vill sprida vårt varumärke, samt tjäna lite extra pengar till laget.
För varje order som görs genom vår sida här, så kommer Kisa BK Herr få 25% i provision.

De flesta medlemmar har en mobiltelefon så är ni en stolt medlem, så bör ni pryda er telefon med något av dessa skal/ fodral! :)

Sprid vidare!

Ju fler som väljer att köpa från oss, ju mer medel får vi in i lagkassan. Pengar som vi kan göra mycket nytta av framöver.
Så om ni väljer att köpa produkter härifrån, sprid det gärna i sociala medier, och till andra medlemmar och vänner och bekanta.
Tillsammans kan vi göra en insats!