Hinton Golf

Om Hinton Golf

Hinton Golf Club finns i Malmö, eller egentligen strax utanför där vi har 3 golfbanor, men det tar inte mer än 15 minuter in till Malmös absoluta centrum från någon av banorna. Samtidigt som våra golfbanor ligger så centralt, med exceptionellt läge för den som vill utforska Skåne och Köpenhamn, eller bor i Malmö med omnejd, så erbjuder Hinton Golf Club Malmös bästa golf.

Här bjuds du på golfbanor som emellanåt för tankarna till skotska hedar och andra gånger till pittoreska parker. Tidiga sommarmorgnar ligger ofta dimman tät över våra greener och en nästan magisk känsla infinner sig.

Köp supporterskalet!

Vi har valt att börja sälja mobilskal genom supporterskalet.se då vi vill sprida vårt varumärke, samt tjäna lite extra pengar till klubben.
För varje order som görs genom vår sida här, så kommer klubben få 25% i provision.

De flesta medlemmar har en mobiltelefon så är ni en stolt medlem, så bör ni pryda er telefon med något av dessa skal/ fodral! :)

Sprid vidare!

Ju fler som väljer att köpa från oss, ju mer medel får vi in i klubbkassan. Pengar som vi kan göra mycket nytta av framöver.
Så om ni väljer att köpa produkter härifrån, sprid det gärna i sociala medier, och till andra medlemmar och vänner och bekanta.
Tillsammans kan vi göra en insats!