FBC Engelholm

Om FBC Engelholm

FBC Engelholm är en av Skånes största innebandyföreningar. Föreningen har idag nästan 850 aktiva medlemmar, och vi blir bara fler och fler. Detta är vi riktigt stolta över. Det bästa betyg man kan få, och visar att vi jobbar rätt med både senior och ungdomsverksamhet.

Vår framgång bygger på vårt motto "Innebandy för alla". Kort kan man säga att vår styrka ligger i vår breda verksamhet. Vi har barn från 6 år, till seniorer som är 18 år och uppåt. Vi siktar mot toppen på både dam och herrsidan, lik väl som vi satsar på en sprudlande ungdomsverksamhet.

Vår Vision
FBC Engelholm skall bli en av Sveriges ledande innebandyföreningar, för utveckling av innebandyspelare på alla nivåer.

Vår Mission
FBC Engelholm skall bedriva en seriös och utvecklande innebandyverksamhet, med både bredd och på elitnivå. FBC Engelholm skall genom en kvalitetssäkrad tillväxt, stabil ekonomi och effektiv organisation, arbeta för att stärka varumärket innebandy. Nyckelorden för FBC Engelholm skall vara "Lite mer framtid".

"Bättre ett gäng på plan, än ett gäng på stan"
Gammalt FBC Engelholm ordspråk

Köp supporterskalet!

Vi har valt att börja sälja mobilskal genom supporterskalet.se då vi vill sprida vårt varumärke, samt tjäna lite extra pengar till klubben.
För varje order som görs genom vår sida här, så kommer klubben få 25% i provision.

De flesta medlemmar har en mobiltelefon så är ni en stolt medlem, så bör ni pryda er telefon med något av dessa skal/ fodral! :)

Sprid vidare!

Ju fler som väljer att köpa från oss, ju mer medel får vi in i klubbkassan. Pengar som vi kan göra mycket nytta av framöver.
Så om ni väljer att köpa produkter härifrån, sprid det gärna i sociala medier, och till andra medlemmar och vänner och bekanta.
Tillsammans kan vi göra en insats!