Åstorp Kvidinge IBS

Om Åstorp/Kvidinge IBS

Vi är en ideell förening vars främsta syfte är att erbjuda barn, ungdomar och vuxna möjligheter att under organiserade former träna och tävlingsspela innebandy.

Vi har som målsättning att vara en klubb med en ungdomsverksamhet av hög kvalité och att vara ett naturligt steg mellan lägre div. och spel på högre/elitnivå för juniorer och seniorer.

Vi vill driva en verksamhet där den enskilde individen står i centrum. Det är oerhört viktigt att varje enskild individ utbildas i sin egen takt och att rent spel ska eftersträvas oavsett ålder och kön.

Å/K IBS är en ideell förening vilket betyder att föreningen vill minimera pengars inflytande över medlemmarnas motivation för att vara aktiva i föreningen, samt att maximera motivationsfaktorer som kamratskap, gemenskap, ansvarskänsla och glädje.

Verksamheten bygger på engagemang hos föräldrars, äldre spelares, och ledares lust att dela med sig av erfarenheter till barn och ungdomar. Föräldrar och spelare har möjlighet att påbörja en ledar- och tränarkarriär som är indelad i flera steg och arrangeras av innebandyförbundet.

Köp supporterskalet!

Vi har valt att börja sälja mobilskal genom supporterskalet.se då vi vill sprida vårt varumärke, samt tjäna lite extra pengar till klubben.
För varje order som görs genom vår sida här, så kommer klubben få 25% i provision.

De flesta medlemmar har en mobiltelefon så är ni en stolt medlem, så bör ni pryda er telefon med något av dessa skal/ fodral! :)

Sprid vidare!

Ju fler som väljer att köpa från oss, ju mer medel får vi in i klubbkassan. Pengar som vi kan göra mycket nytta av framöver.
Så om ni väljer att köpa produkter härifrån, sprid det gärna i sociala medier, och till andra medlemmar och vänner och bekanta.
Tillsammans kan vi göra en insats!