Åkersberga IBF

Om Åkersberga IBF

Åkersberga Innebandyförening, även kallad Ackers
Föreningen har sin bas i Åkersberga, några mil norr om Stockholms innerstad.
Klubben bildades 1985 och är idag mest känd för sin stora och framgångsrika ungdomsverksamhet men har även haft framgångar på A-lagsnivå där man tidigare tillbringat flera säsonger i landets högsta division Superligan (som då hette Elitserien). Ackers spelar sina hemmamatcher i Åkersberga Sporthall och klubbens A-lag för herrar spelar kommande säsong i division 1 Östra Svealand.

Ackers har en ungdomsverksamhet som under årens lopp skolat ett flertal spelare som antingen spelar eller har spelat i Superligan. Även ett antal landskamper kan läggas till på meritlistor hos Ackers-fostrade spelare. En spelare fostrad i Ackers som har utmärkt sig är Mattias Samuelsson som spelar i Storvreta IBK samt i det svenska innebandylandslaget. Ackers har även ett damlag som backas upp av att klubbens ungdomssatsning är lika stark även på damsidan. Damernas A-lag spelar kommande säsong i damernas Allsvenskan Östra.

Köp supporterskalet!

Vi har valt att börja sälja mobilskal genom supporterskalet.se då vi vill sprida vårt varumärke, samt tjäna lite extra pengar till klubben.
För varje order som görs genom vår sida här, så kommer klubben få 25% i provision.

De flesta medlemmar har en mobiltelefon så är ni en stolt medlem, så bör ni pryda er telefon med något av dessa skal/ fodral! :)

Sprid vidare!

Ju fler som väljer att köpa från oss, ju mer medel får vi in i klubbkassan. Pengar som vi kan göra mycket nytta av framöver.
Så om ni väljer att köpa produkter härifrån, sprid det gärna i sociala medier, och till andra medlemmar och vänner och bekanta.
Tillsammans kan vi göra en insats!